top of page

LEDEN

"... Wij verwelkomen iedereen die Mahjong wil (leren) spelen en zijn/haar kennis van het spel met anderen wil delen  ... "
Vrijwilligers

 

Géén vereniging kan zonder vrijwiligers. Wij verwelkomen ieder lid die ook bereid is om binnen haar of zijn mogelijkheden iets terug te geven aan de vereniging.

 

Denk aan bestuurstaken maar ook incidentele taken zoals spullen klaarzetten voor een speelavond, promotie, het bijhouden van de website, de sociale media enz.

Sociaal!

 

Samen uit, samen thuis.  Dat kan natuurlijk letterlijk - als iemand eens zonder vervoer zit bijvoorbeeld.   Maar het geldt ook voor het uitzetten en opruimen van het speelmateriaal en het netjes achterlaten van de gehuurde locatie.

Respect

 

Natuurlijk een open deur, maar in een omgeving waar een spel gespeeld wordt, zijn er natuurlijk mensen die goed en die iets minder goed tegen hun verlies kunnen.  De één is ook sneller dan een ander, we geven elkaar de ruimte en respect.

 

Als iemand hulp nodig heeft dan proberen we die persoon zo goed als mogelijk te helpen, anderzijds respecteert de hulpvrager natuurlijk ook de tijd en moeite die de hulpverlener geeft.

Promotie.

 

We zijn voornemens om 3 à 4 keer per jaar ons geliefde Mahjong spel middels demonstraties in de kijker te zetten. Tijdens buurt braderieën, in bibliotheken en festivals maar ook via speciale informatie avonden.

bottom of page