top of page

Lid worden van De Oostpoort

"Mahjong is een fascinerend spel, ik heb het vroeger gespeeld met mijn familie, nu speel ik het graag regelmatig bij een bijzonder gezellige en sociale club. Ik heb nieuwe mensen leren kennen en ik speel mijn favoriete spel nu wekelijks!"
Voor jong en oud.

 

Mahjong kan door iedereen gespeeld worden, de jongste competitie speler aangesloten bij de NMB is 15 jaar, de oudste speler boven de negentig. 

Gokspel?

 

Gokken? Nee, hoewel het spel in China zelfs enige tijd verboden was, kent Mahjong een wereldwijde revival. Er wordt gespeeld om punten, de winnaar wint punten, de verliezer verliest punten, aan het eind van de spelronden is er een winnaar, vaak speelt men met een simpel score formulier soms met fiches.  Bij verenigingen worden er vaak onderlinge competities gespeeld.

Eerst kennismaken?

 

U kunt altijd vrijblijvend informatie aanvragen over het lidmaatschap van Mahjongvereniging De Oostpoort.  Stuur ons een mailtje via mahjongdeoostpoort@gmail.com.

Natuurlijk kunt u ook gewoon binnenlopen op een van onze speelavonden

Promotie.

 

We zijn voornemens om 3 à 4 keer per jaar ons geliefde Mahjong spel middels demonstraties in de kijker te zetten. Tijdens buurtbijeenkomsten, in de bibliotheek en op festivals maar ook via speciale informatie avonden.

bottom of page